domingo, 8 de abril de 2012

Húsvét, hurrá!

Húsvét az egy szuper dolog! Először is, mert itt van ez a nyúl, aki egy csomó csokit hoz, másodszor pedig mert együtt van a család! Eljöttek Hugiék is Benjivel. Benji most volt először Magyarországon. Már nagyon nagy, de még mindig nem beszél:)
Húsvétkor Papi éppen lement kidobni a szemetet, amikor látott valamit elfutni a kert felé. Azt mondta, hogy valószínűleg az a fekete-fehér cica volt, amelyik a kertben szokott lenni, de az is lehet, hogy a nyuszi volt. Így hát gyorsan mi is lementünk a kertbe Mamival. Képzeljétek a nyuszi volt, mert a fák töve tele volt csokitojással!!!!nyamnyamnyam...
Ja! Egyébként nekem is van egy Hugi a pocakomban. És én is május közepén fogok szülni, mint Mami! Van, amikor nem akarok valamit csinálni, az Hugi miatt van. Egyszerű: vannak például olyan ételek amit Hugi nem szeret...így hát én nem tudom megenni azokat:)



ezt a pillangót Marcsi készítette az ovis Húsvéti bulin!
Benji is kipróbálta a régi kis pihenő nyugágyamat...persze ezek után nekem is ki kellett próbálnom...bár elég nehezen fértem már bele


A Húsvéti szünetbe esett Hugi szülinapja is, így elmentünk ünnepelni. Nagypapa hívott meg a Lancelot étterembe. Én nagyon szeretem a restaurántékat!:) Nagyon vicces volt: mindenki kézzel evett (ahogy én szoktam) és mindenkin volt babéró!  A legjobb persze Hugi csokitortája volt:)))